Управителен съвет

Руслан Вуцов от София – Председател на УС на ИПБ. Завършва Юридически факултет на СУ „Климент Охридски”, с 11 годишен стаж като адвокат в САК и  13 години  управител на Застрахователен брокер.

 

Йоран Свенсон – Президент на Българо-Скандинавската търговска камара, почетен консул на Кралство Швеция и ръководител на мисията в София от 2011 г. до 2017 г . Живее в България от 1994 г. и работи в сферата на международната спедиция и логистиката. Женен е за българка и има едно дете.

.

 

Михаил Попов от Бургас – работи в сферата на сигурността. Секретар и представител за Бургас на фондация „Безопасни улици от Валя”. Специалист по полезна и безопасна пътна инфраструктура и съвременни Европейски и Световни практики по пътна безопасност.

 

 

 

 

 

                                                                     

 

 

 

Емил Марков -бакалавър и магистър по Политология от СУ „Св. Климент Охридски“, младежки и студентски лидер,  докторант  по „Съвременна българска политика“ към СУ „Св. Климент Охридски“  и член на Студентски съвет на СУ. Член на Управителния съвет на гражданско сдружение „Мрежа за инициативи и решения“.
Богдан Милчев от София – работи в сферата на сигурността , експерт по безопасността на движението по пътищата. От 1995 г.  до  2014 г.  работи в системата на МВР.

 

 

Павел Димитров от София – завършва Колеж по туризъм в Благоевград със специалност Бизнес администрация. Занимава се със собствен бизнес в сферата на онлайн търговията.